FARMASI SILKY TOUCHE PUDER I TEČNI KOREKTOR

siječnja 14, 2016


Ne znam koliko se sad već sjećate divnog Farmasi paketića koji sam čini mi se u oktobru dobila (sadržaj paketića ovdje). Zašto ga spominjem sada? Nakon što sam dio proizvoda poklonila vama, a drugi dio probala i pisala vam recenzije (post i post), najzad je došao i red na posljednje proizvode iz ovog paketa, a riječ je o Silky Touch Compact kamenom puderu i Camuflage Liquid Concileru. :)


Mislim da već svi dobro znaju koliko volim Farmasi Happy face puder, i uvijek mu se rado vraćam, pa sam do sada sigurno, bez pretjerivanja, potrošila 6-7 pakovanja. Obzirom na to da mi taj puder apsolutno savršeno odgovara, nisam obraćala pažnju na druge iz njihove ponude, pa sam se obradovala kada sam u paketiću ugledala nešto sličan puder onom mom voljenom.

Puder dolazi u kartonskoj ambalaži, dok je njegovo samo pakovanje plastično i sadrži 14 grama proizvoda, dovoljno za dva do tri mjeseca svakodnevnog korištenja. Unutar samog pakovanja, ispod pudera, nalazi se malo kućište za spužvicu, dok se sa gornje strane nalazi ogledalce, koje vam prije ili kasnije može dobro doći. Priznajem, da mi se ovo sviđa, iako je skoro uvijek zbog trušenja pudera zaprljano, par poteza maramicom i sve je ok :)

Ja sam probala puder u nijansi 02 Creamy beige i za moju svijetlu kožu je sasvim ok, tako da za djevojke svjetlije puti ima moju preporuku, jer znam koliko je teško naći svijetao puder. U ponudi, ima ukupno 10 nijansi s time da nijanse 04 i 07 u trenutnom katalogu nisu dostupne, pa nisam sigurna da li je to trajno ili su im trenutno istekle zalihe.


"Puder u kamenu s posebnom svilenkastom formulom i ultra nježnom teksturom pomaže koži da se osjeća ugodno, a da pri tome izgleda besprijekorno" navode iz Farmasija 

Tekstura pudera je na dodir zaista svilenkasta. Prilikom korištenja, puder se truši recimo više nego Happy Face, ali opet i ne toliko strašno. Potrebno je samo biti oprezan prilikom upotrebe, da na vašoj četkici/kistu ne završi previše pudera, jer zbog svoje mekane teksture nisu potrebni jaki potezi, lagani prelazi preko pudera i trušenje će biti minimalno. 

Prilikom aplikacije ostavlja neku blagu mat završnicu, svilenkasto lice na dodir i traje zaista dugo. Ukoliko kao i ja imate izrazito masno lice, Happy face je puder koji će sigurno izdržati i cijeli dan, ali ne mogu reći da mu uz bok ne ide i ovaj puder. Mana mu je to što, na mom licu ističe suhe, dehidrirane dijelove, pa vjerujem da djevojkama sa izrazito suhom kožom i ne bi baš odgovarao.

Za razliku od Happy Face, Silky Touch je nešto skuplji, ali i malo bolje pakovanje opravdava takvu cijenu. U trenutnom katalogu na akcijskoj cijeni je 6,90, dok je njegova regularna cijena oko 11,70..


Drugi proizvod koji sam probala jeste tečni korektor u nijansi 02. Pored ove u ponudi imate još 4 nijanse (s time da baš kao i za puder nijansa 01 trenutno nije dostupna).

Dolazi u olovci, radi na principu odvrtanja, a na samom vrhu nalazi se izrazito mekana, a u ovu svrhu i dovoljno čvrsta četkica. 


Ja obično tečne korektore koristim samo za prekrivanje podočnjaka i posvjetljivanje određenih dijelova lica, pa sam i ovaj najviše koristila u tu svrhu. 
Što se tiče prekrivanja podočnjaka, priznajem ja sam ona sretnica koja rijetko kada imam problem sa podočnjacima, ali kada i svane takvo jutro, ovaj korektor dobro obavi svoj posao. Vaše lice će zaista fino posvijetliti i fino legne na kožu. Ja ga koristim tako što ga uz pomoć četkica koja dolazi na korektoru nanesem, a onda lagano vrhovima prstiju ravnomjerno utapkam u kožu i mislim da je za većinu korektora to najbolji način nanošenja.


Obzirom da korektor u nazivu nosi i onu magičnu riječ "camuflage", jednom prilikom sam pokušala prekriti akne s njime, i one sitne je odlično prekrio, dok će vam za one velike crvene vragove ipak trebati nešto mnogo teže i jače prekrivne moći. I da za kraj ono možda najvažnije , ne uvlači se u pore ili bore, haleluja :)

Za 4ml ovog korektora po regularnoj cijeni izdvojiti ćete 12,50 KM, tok je u trenutnom katalogu njegova cijena 7,50 KM.


I još jedna stvar za kraj ovog posta, jeste li preslistale novi Farmasi katalog, jer ako niste obavezno zavirite na 41 stranu, tu se nalazi moja preporuka za jedan njihov proizvod :)

Do narednog čitanja, #ljubljubljubac M.

You Might Also Like

8 komentari

  1. mnogo mi se dopadaju njihovi puderi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za malo novca zaista se dobiju fini puderi.. nisam jos probala tecne ali i par njih dosta hvale :)

      Izbriši
  2. Korektor mi se cini kao jako dobar :)
    Novi post na: http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/oriflame-delights-from-nature-cream-trio.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam zadovoljna, nemam nekih vecih problema sa podrucjem oko ociju i ovaj mi dobro obavi posao i posvijetli taj dio :)

      Izbriši
  3. Ja obožavam njohovu kozmetilu općenito zatp sam i ušla u Farmasi. Cijene su super, pogotovo još.lada su akcije i još onda popust :) i slhvala ma recenzijama jer se bavim Farmasijem i super mi dođu tvoje odlične recenzije za žene koje naručuju, naravno i za mene samu ❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nema na cemu hvala tebi sto me pratis i dijelis moje postove :) <3

      Izbriši
    2. Sad vidim koliko riječi sam.kriv napisala TIPFELERI 😂

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe