AVON NATURALS SULTRY (RED ROSE & PEACH)

veljače 28, 2016

Drage moje, već smo sve navikle da u Avonu noviteta nikad dosta, svaki katalog donosi pored onog provjerenog i neke nove proizvode. Prate u Avonu sve, od trendova, do boja koje vladaju, kvalitetnih sastojaka,  kao i nadolazećih sezona. U skladu sa tim u dobro poznatoj naturals liniji stigla je nova mirisna nota losiona, gela i spreja za tijelo.


Iz Avona izbor mirisne note, za nadolazeće nam proljeće, pao ja na prelijepom i među ženama voljenom mirisu ruže u kombinaciji sa mirisom sočne breskve. Oni koji me znaju, znaju i da nisam ljubitelj ruža. Nije ruža kriva, prelijep je cvijet, ali jednostavno mi je previše "igre na sigurno" kada to poklanjate, no sa mirisom ovog cvijeta druga je priča. Ne volim ga osjetiti često, baš iz razloga što kada prodre u moje čulo mirisa želim da me opije svojim pomalo oštrim, ali nadasve prelijepim mirisom. I zaista, dugo nisam osjetila onaj pravi miris ruže, sve dok iz Avona nisam dobila ova tri divna proizvoda.


Mirisni sprej za tijelo, nešto je što smo tokom zime mnoge zaboravile, ali uskoro sa dolaskom toplijih dana, sigurna sam sve ćemo držati na dohvat ruke i prskati se svako malo, ne bi li bar na tren dobile malo svježine :) Ukoliko volite miris ruže, ovom spreju nećete moći odoljeti. Intenzivan, jak miris ruže, koji se širi oko vas i zamiriše po cijeloj prostoriji. I breskva se malo osjeti, sasvim dovoljno da ubije jačinu ruže, a opet da ne bude dominantna.  Sprej dolazi u količini od 100 ml, a samo pakovanje je za svaku pohvalu, jer raspršivač odlično radi svoj posao.


Zavodljivi miris ruže u krevetu, dok sitni noćni sati otkucavaju, ili pak kao tračak proljeća u kišnim danima, možete dobiti zahvaljujući losionu za tijelo.. Nakon upotrebe, miris se zaista zadržava na tijelu. I ovdje ruža definitivno dominira, no za koju nijansu blaže nego li kod spreja za tijelo.. Ili se to meni samo čini, hmmm.. Iako je kod ovakvih losiona naglasak na samom mirisu, ja ne mogu a da bar u jednoj rečenici ne napišem i o njegujućim svojstvima. Ruža i njen miris su se kroz historiju koristili u kozmetičkoj industriji, pa o pozitivnim svojstvima dakako i ne treba puno pričati. U pogledu hidratacije losion je sasvim ok, no imate li izrazito suhu kožu, mislim da vam ovaj losion neće biti dovoljan, no svakako u tom slučaju moju preporuku imate za ove Avon proizvode- link. Sa sve ostale tipove kože, dobiti ćete zaista zadovoljavajuću hidrataciju.


Želite se kupati u ruži? Nije potrebno da od svježe ruže, otkidate njene divne latice, jer to zadovoljstvo će vam pružiti ovaj gel za tuširanje. Miris se širi svuda po kupaonici, i zadržava čak i satima nakon tuširanja. Pored mirisa gel i odlično pjeni, pa ćete moći uživati i u bogatoj pjeni. :)


Regularna cijena seta koji sadrži sva tri proizvoda je 33 KM, dok je u trenutnom katalogu promotivna cijena svega 9,50 KM (dakle ukupno, za sva tri proizvoda). Pojedinačne cijene trenutno ne znam, ali vjerujem da ćete svakako u narednim katalozima imati mogućnost da ih kupite po akcijskim cijenama.


Do narednog čitanja, nadam se u sunčanim danima, puno poljubaca od vaše M.

You Might Also Like

2 komentari

  1. Odlicno mi izgledaju. Ja nisam zaboravila na ove sprejeve ni preko zime,vanilija je bila moj favorit. Ovog proljeca se vracam mom omiljenom - od cvijeta tresnje!

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam mist i nikako mi ne odgovara, stvara mi alergiju :/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe