ESSENCE WAKE UP, SPRING! LE - pregled

veljače 09, 2016


Danas je po planu bio jedan drugi post, međutim kada sam jutros ugledala ovu divnu novu Essence LE kolekciju koja početkom narednog mjeseca sigurno stiže i na naše police, nisam mogla a da vam ne dam pregled proizvoda.. Prošli put kada sam radila ovakvu vrstu posta, dobila sam dosta divnih komentara, a i pregledi upućuju na to da vam se ovo sviđa, pa ću vam kada god to mognem ove postove i pisati :) No da se vratim na novu kolekciju. Riječ je dakle o kolekciji koja slavi dolazak proljeća i šarenila, nakon ovih sivih hladnih dana :) Iz Essenca su se ovoga puta poigrali sa rozom, lila, smeđom, te mint bojom.. Da da, došlo je vrijeme da se vratimo na te divne šarene boje..



essence wake up, spring! – eyeshadow palette
Klasično pakovanje sa logom nove kolekcije, unutar kojeg se kriju četiri sjene. Od bijele, preko roze do smeđe. Sve sjene su shimmeraste, i moram priznati baš djeluju nježno :)

essence wake up, spring! – eyeliner pen


Pastelno ljubičasta, mint i bijela (01 happy first day of spring, 02 let's the spring begin, 03 spring a-ling a-ling) , izbor su iz Essence kada su u pitanju tuševi.. Moram priznati da me ove boje na očima i ne privlače baš, ali dobro sve je stvar ukusa.. 



essence wake up, spring! – sheer lipbalm


Iako nam stiže proljeće, naše usne će još uvijek trebati extra njegu, pa me ne čudi i što se u ovoj kolekciji našao jedan balzam za usne, sa malo suptilne roze boje..


essence wake up, spring! – lipstick pen


Proizvodi koje većina nas, sigurna sam, željno iščekuje. Ruž u olovci i to u dvije sudeći po slikama prelijepe boje, zagasito crvenoj i rozoj.. Moj prvi izbor iz ove kolekcije, priznati ću vam :)



essence wake up, spring! – jumbo highlighter pen


Jumbo olova, idealna za mnogo stvari, od korištenja u unutarnjem dijelu ok, ispod obrva, kao highlighter na nosu itd.. Vidjet ćemo za šta ćemo je sve moći iskoristiti.. :)



essence wake up, spring! – blush


Tu su i dva rumenila, u rozoj i boji kajsije, sa ogledalom koje se nalazi ispod samog rumenila.. Nazivi nijansi su 01 hello sunshine! i 02-bye bye winter!

essence wake up, spring! – blush brush


Rumenila koja sam vam maloprije predstavila, nemaju četkicu u samom pakovanju, ali je tu zato ova slatka četkica od fine sintetičke dlake.. Osim što je lijepa, stane i u svaku torbicu, nadajmo se još i da će raditi svoj posao. Pored nanošenja rumenila, mogla bi se pokazati dobrom i za konturiranje, no ostaje nam da vidimo.
essence wake up, spring! – tie & dye nail polish set


Ni nokti nisu izostavljeni iz ove kolekcije. Ovoga puta moguće je kupiti dva seta po tri laka, idealni za pravljenje različitih lookova ili ih jednostavno možete koristiti odvojeno.. Obzirom da sam ja više pinky tip, meni se prvi set malo više dopada. 

essence wake up, spring! – jumbo nail designer

Ukoliko se želite poigrati sa setovima iz ove kolekcije u tome vam može pomoći ovo malo čudo za dizajniranje različitih, šarenih i neobičnih lookova.

essence wake up, spring! – top coat

Pored setova, tu je i jedan pojedinačni top coat.. Pastelne šljokice, boje rozog zlata..

essence wake up, spring! – nail stickers


Ako probudite djevojčicu u sebi onda se možete poigrati i sa ovim stickerima na noktima ili ih pak zalijepite negdje drugo.. Odličan način da se obilježi dolazak proljeća :)
essence wake up, spring! – bag accessory & hair slides


Cvijeće u kosi ili pak na vašoj torbi, privjesku za ključeve ili nekom drugom mjestu.. Moj favorit ove kolekcije je definitivno ovaj mali preslatki rozi cvjetić za torbe ili ključeve.. Obzirom da kod nas rijetko kada dođe u potpunosti cijela Essence kolekcija, uvijek fali po neki proizvod, iskreno se nadam i držim fige da ovo neće izostaviti :)


Zbogom zima, zdravo proljeće!!! :) Kako vam se čini ova kolekcija? Ljub, ljub, ljubac, M. 

You Might Also Like

6 komentari

  1. Jako mi se svidja četkica i dopada mi se ideja pastelnih ajlajner olovaka ali sam sumnjičava što se tiče kvaliteta samog proizvoda. Essence uvek oduševi dizajnom ali već godinu dana kupujem samo četkice i lakove, ništa drugo me nije oduševilo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da definitivno znaju prodati proizvod samo radi dizajna.. Mene u svakoj LE kolekciji oduševe dva ili tri proizvoda i vecinom su to lakovi ili ruzevi, a njihove stare olovke za usne nikad necu prezaliti :(.. Dosta djevojaka hvali i njihove maskare, međutim do sada sam samo jednun probala, pa ne mogu da govorim u globalu..

      Izbriši
  2. Jedva cekam tu paleticu i taj privjesak, to me najvise odusevilo! Sljedeci su ruzevi u olovci, nijanse su jako lijepe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja imam previse paletica tako da cu ovu preskociti jer me podsjeca na Catrice rose paletu koju imam, ali definitivno ruzeve u olovci i privjesak ne propustam :)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. hehehe brzo ce da stigne :) trebalo bi vec pocetkom marta :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe