WILKINSON SWORD BRIJAČI + PROGLAŠENJE DOBITNICA

lipnja 14, 2016

Oni koje prate moj blog od prošlog ljeta, upoznati su sa mojim problemima i iritacijom nakon svake depilacije, no ta borba sa čudnim reakcijama polako prolazi. Ne još u potpunosti, ali vidi se napredak. Nisam sigurna da li je to do proizvoda koje sam uvela u njegu tijela ili je sve bila samo prolazna faza. Godinu dana unazad, dlačice sa nogu otklanjala sam isključivo sa voskom, no svi znamo koliko to ponekad zna biti bolno, i dugotrajno, a uz sve to i potreban je period da narastu dlačice dovoljne dužine da se opet mogu fino zalijepiti na vosak. Ljeto je pred nama, a ja tog vremena više nemam :)

S brijačima je druga priča. Žene širom planete sigurna sam barem 2-3 puta sedmično posežu za ovim malenim spravicama, čineći svoje noge, ali i ostatak tijela glatkim i mekanim :) Jedan od svjetski najpoznatijih proizvođača jednokratnih brijača kako za muškarce, tako i za žene jeste Wilkinson Sword. Vjerujem da ste bar jednom imale priliku koristiti neki od brijača iz njihove ponude, a ako kojim slučajem niste, onda je vrijeme da tu grešku ispravite.


U svojoj ponudi, Wilkinson Sword nudi i tri velika pakovanja jednokratnih brijača, koja kriju popriličnu zalihu, ovih beauty pomagala. Jer bez obzira što u nazivu nose ono "jednokratni", ovi brijači se definitivno mogu upotrijebit i do nekoliko puta. Isprobano, vjerujte mi na riječ :) Uvijek nakon upotrebe brijača, poslužim se i jednim malim trikom za koji sigurno znam da djeluje: uvijek brijač i njegovu zaštitu dobro osušim peškirom, vratim im zaštitu i držim ih na mjestu koje nije vlažno.

Šarene boje pakovanja, kriju u sebi jednostavan izgled brijača, koji doprinosi i lakšem korištenju. Same oštrice kod svih brijača su oštre za vašu dlaku, a nježne za vašu kožu. Niti kod jednog brijača nisam imala problema sa posjekotinama, što je jako česta pojava kod ovakvog načina uklanjanja dlačica. Uvjerena sam da je razlog toga, oštrica, a Wilkinson očito ima jako dobre oštrice.




Xtreme3 Beauty i Xtreme 3 Beauty Sensitive (oko 10 KM)

Xtreme3 Beauty i Xtreme3 Beauty Sensitive na prvi pogled djeluju identično. Jednostavan izgled, šareno pakovanje, tri oštrice, jastučići koji su obloženi jojobinim uljem i aloe verom, te providna zaštita zajedničke su karakteristike ovih brijača. No ako malo bolje obratimo pažnju, malih razlika ipak ima. Prije svega, po samom nazivu možete da vidite, da je Xtreme3 Beauty Sensitive (rozi) namijenjen za osjetljivu kožu poput moje, dok  Xtreme3 Beauty (plavi) mogu da koriste sve djevojke sa normalnom kožom tijela. Prilikom prve upotrebe imala sam strah da bi plavi brijač mogao biti loš izbor za moju osjetljivu kožu, no prevarila sam se. Iskrena da bude, neku naročito razliku u brijanju između ova dva brijača ja nisam primijetila, no ipak ću se ja držati ove sensitive verzije, jer što je sigurno sigurno je :)
Razlika je i u pogledu količine brijača koji dolaze u pakovanju, pa će te tako u  Xtreme3 Bauty pakovanju dobiti 6 brijača, a kod njege roze verzije Xtreme3 Beauty Sensitive dva brijača manje, dakle 4 :)
Sve u svemu odlični brijači, bez obzira koji dio tijela brijete, a na vama je da se odlučite koju verziju želite probati.



Quattro for women (9-10 KM)

Za sami kraj sam ostavila onog koji se razlikuje od gore spomenuta dva, po mnogo čemu. Rozi izgled, izgleda u Wilkinson timu zaštitni je znak za proizvode namijenjene osjetljivoj koži, obzirom da je i ovaj brijač u toj kategoriji. I pakovanje, koje sadrži 4 brijača, nešto je drugačije, no šarenih boja ni ovdje ne nedostaje. 
Sama "glava" brijača u potpunosti je drugačija od  onih kod Xtreme3 Beauty i Xtreme3 Beauty Sensitive, nešto je šira, jer naravno Quattro brijač znači quattro (četiri) oštrice. Pored dodatne oštrice, tu su i dva jasučića (s gornje i donje strane) koji su obloženi aloe verom, poznatoj po svom umirujućem i njegujućem dejstvu. Mislim da samog aloe gela ima više na gornjem jastučiću, dok je donji više gumeni, no bez obzira na to, sasvim dovoljno da njeguje i dodatno ostavi osjećaj glatke kože na dijelu koji brijete. Obzirom da je kao što rekoh, glava nešto šira, samim time je i fleksibilnija, što je odlično kada trebate obrijati dijelove oko koljena ili lakta. 
Razlika je i u zaštiti brijača, jer je nešto čvršća i lakša za skidanje obzirom da se stavlja s bočnih strana brijača, što ćete moći vidjeti na slici ispod.  Iz nekog razloga, vjerujem da bi ovaj brijač mogao biti dugotrajan, čak i do 15tak brijanja, naravno uz prikladno održavanje. Odličan brijač, koji bez imalo stida može parirati i mnogoo skupljim od njega.


I za kraj sam ostavila šećer :) Unazad nekoliko dana na fb stanici bloga imale ste priliku zaigrati nagradnu igru i osvojiti neko od pakovanja Wilkinson Sword brijača, a sretne dobitnice bile su: Husein Mevlida Hodžić i Salah Dina Šahin, koje molim da mi se jave u roku od 48 sati na fb ili putem maila makeupjudge@gmail.com, kako bi smo se dogovorile oko preuzimanja nagrade, a svi vi koji ovoga puta niste imali sreće, ne zaboravite da je u toku mnogo veća Wilkinson Sward nagradna igra, sa vrijednim nagradama, u sklopu nove kampanje "Naoštri se za flert" o kojoj sam vam pisala u ovom postu.


To bi bilo sve za ovaj put, do narednog čitanja drage moje, ostanite mi vesele i nasmijane :) Vaša M.

You Might Also Like

2 komentari

  1. Super post.♥ Stvarno sjajan kvalitet slika.
    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati.
    aleksandrascorner.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe