AVON GEL SHINE LAKOVI- ROZI TONOVI + MANIKURE

srpnja 03, 2016

Nedavno sam vam predstavila staru kolekciju u novom ruhu Avon gel lakova, koji sada nose naziv "Gel shine" i tom prilikom mogli ste se upoznati sa nijansama plavog tona (post ovdje). Plan je bio da odmah poslije tog posta nastavim sa predstavljanjem i ostalih nijansi koje posjedujem, no život nije uvijek onako kako ga vi zamislite. No evo došao je red i  post koji je rezervisan za one nježnije tonove, dakle roze.


Djevojke koje poznaju prošlu kolekiju reći će da ih dvije nijanse podsjećaju na neke iz stare kolekcije. I zaista neće pogriješiti jer  Dazzle pink i Parfait pink nazivi su nijansi koje ste mogli pronaći u obje kolekcije, dok je nijansa Sheer pink novitet. Sve nijanse dolaze u količini od 10 ml koja je smještena u prepoznatljivu bočicu Avon parfema- stakle bočica, sa crnim poklopcem i odličnom četkicom za prezizno nanošenje.


Parfait pink prava je jaka roza nijansa. U sebi sadrži sitni shimmer koji se prilikom nanošenja zaista ne vidi, ali u isti mah daje i lijep sjaj laka, pa možete proći i bez top coat ukoliko želite ili ste u žurbi. Ravnomjerno se nanosi već na prvom sloju, no za intenzivniju boju možete nanijeti i dva sloja. 

Svjetlija varijanta gore spomenute nijanse bila bi Dazzle pink. Ovu nijansu zavoljela sam još u prošloj kolekciji i često je nosila, toliko da sam dotakla dno bočici, pa sam se obradovala kada sam je opet ugledala. Barbie roza nijansa sa sitnim ali nešto upečatljivijim česticama najbolje opisuje ovu nijansu. Nju ćete ipak trebati nanijeti u dva sloja i radi ravnomjernog prekrivanja, ali i radi samog intenziteta nijanse.



I posljednja nijansa među rozim tonovima koju posjedujem jeste Sheer Love. Pastelno svijetlo roza nijansa, koja u sebi krije shimmer ali zaista u manjoj količini nego li pretkohdne dvije nijanse, pa ga na noktima nećete nikako primijetiti. Na slikama sam teško uspjela uhvatiti pravu nijansu ove boje, obzirom da je jako svijetla, pa se ne razlikuje puno od boje štapića, ali ćete u nastavku posta vidjeti nijansu i na noktima u kombinaciji sa ostalim. 
Dva, pa možda čak i tri sloja potrebna su mi kako bih dobila efekt kakav želim, no to nikako ne znači da ovu nijansu ne volim, čak šta više, obzirom da je novitet za mene, u njoj sam i najviše uživala u posljednje vrijeme. 

I za sami kraj baš kao i prošli puta, ostavljam vas da uživate u slikama manikura. Opet naglašavam, nespretno sam ja čeljade za ove stvari, ali da sam se svim silama trudila da to ispadne koliko toliko pristojno, zaista jesam. 

Prvi manikir je kombinacija Parfait pink, Sheer Love, te metalik trakica, dok sam u drugi dodala i nijansu Dazzle pink. Jednostavno, ali opet nešto drugačije :)



I još samo dvije nijanse, ostale su za predstavljanje. Koja od ove tri je vaš favorit? 
Ljubim vas puno drage moje dame. :) M.
*  Post sadrži PR proizvode koji su poslani u svrhu pisanja recenzije. Autor bologa zadržava sva prava na pisenje iskrene recenzije, zasnovane na ličnom iskustvu.

You Might Also Like

4 komentari

  1. Imam mint i wine red,nažalost nisam isprobala niti jedan od ta tri.

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja imam ta dva.. i odlicni su mi.. o mint sam vec pisala i idealan je za ljeto :)

      Izbriši
  2. Lakovi su savršeni, a i kvalitet im je na zadovoljavajućem nivou. I jedan savjet, ako nije problem, slike su ti divne, samo povećaj veličinu. Lijep pozdrav!

    Visit my blogg http://danny991.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da da lakovi su super zaista :) Na savjet se ne ljutim zaistim, niti mi to predstavlja problem, jer tu smo da pomognemo. Klikom na sliku mozes pogledati izvornu velicinu slike, koja je zaista malo veca od onog kako se prikazuje na blog.. Pozdrav i tebi :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe