NEW IN #14

kolovoza 04, 2016

Prije tačno tri mjeseca pisala sam ovu vrstu posta.. Ne čudi da se od tada nakupilo mnogo toga, pa ću vjerovatno u ovom postu možda nešto od  svih tih noviteta i preskočiti, ali velika većina je tu, pa da počnemo bez nekog naročitog reda..

Ako se sjećate Deborah eventa u CM, kada su proslavljali čini mi se svoj 50ti rođendan, tada smo dobile i poklon vrećicu, a u njoj nekoliko prekrasnih stvaričica (da, da, davno je to bilo, još od tada nisam pisala ovaj post).. Iskreno govoreći od ovih proizvoda sam jedino probala lak za nokte, koji je u boji baš koju ja volim, dok ostali proizvodi još nisu došli na red, ali budu uskoro :)


Proljeće/ljeto 2016 kolekcija od Catrice i Essence stigla nam je početkom ljeta. Ova dva brenda me iznova oduševe svojim novitetima ali i LE kolekcijama, i zaista uživam u isprobavanju, tako da uskoro možete očekivati i more recenzija. Jedan Catrice proizvod me je bukvalno oborio s nogu, i već sada slutim da bi se lako mogao naći u mojim ovogodišnjim otkrićima :) Strpljenje, uskoro ćete saznati o kojem proizvodu je riječ :)

Ne znam da li će proći i jedan New in post a da ga ne obilježe proizvodi iz Avona. Mnogo toga se skupilo, i vjerujem da sam baš ovdje možda i koji izostavila, no ne zamjerite mi, o svim novitetima koji mi stignu iz Avona ja vas odmah obavijestim, pa tako i zadnjem predivnom, pa možda i najboljem paketiću do sada koji sam dobila (prva slika ispod). Svaki proizvod me je oborio s nogu i izazvao val oduševljenja, nadam se da će biti isto toliko dobri koliko i izgledaju :) Poklon vrećicu koju smo dobile na Digital Divas sam vam već predstavila u ovom postu, ali nije zgorega još jednom ponoviti :) Femme set sam dobila kao jedna od pet sretnih dobitnica dodatnih poklona..


U još jednom paketiću iz Avona našla se i Planet Spa maskica, kao i još jedno novo Nutra Effect ulje koje darujem vama, obzirom da ja imam dva. Ukoliko niste upoznate, u toku je nagradna igra na fb stranici bloga u kojoj možete osvojiti Avon proizvode.
Nova bočica Garnier micelarne je uveliko u upotrebi, dok Byphasse kreme čekaju na svoj red.. Ubrzo počinjem i sa korištenjem, držite fige da imam prijatno iskustvo, jer je riječ o pristupačnom a kvalitetnom brendu. I tu je jedna maskica za lice koju sam kupila za more, no nisam je iskoristila još uvijek iako sam se s mora davno vratila haha..


Odlazak na more ne zamisliv je i bez Balea vode u spreju (post). Iako sam sebi rekla da ću sačuvati neku bočicu i jednostavno u nju sipati vodu, ipak sam shvatila da s ovim proizvodom dobivam svježinu vode i odličnu prskalicu. Aveo i Batiste su naravno proizvodi koje sam dobila od mojih dragih prijateljica s njihovih putovanja, obzirom da ih još uvijek nema u BiH, a zaista je krajnje vrijeme da se pojave. Pored Avea tu je još jedan aceton koji se izdvaja zbog svog mirisa i koji moji ukućani jakoo vole.
Avon sprej za kosu je također iz jednog od silnih Avon paketića. Cm dezodorans još nisam probala, a dobila sam ga uz kupovinu proizvoda s naredne slike :)


Gore najavljena dva proizvoda jesu Čupko vosak i trakice za depilaciju. O trakicama za depilaciju ste i mogle čitati na mom blogu (post), dok je vosak novitet i za mene. Probala sam ga i moram priznati iako je djelotvorniji od trakica, ipak iziskuje puno više posla i nekako više zaprljam sve oko sebe, stoga ja ipak ostajem vjerna trakicama.


Odlazak na more značio je i kupovni proizvoda isključivo u svrhu zaštite od štetnih UV zraka. Ove godine izbor je pao na Sun Dance zaštitne kreme sa zaštitnim faktorom 20 i 30 i moram priznati da se nisam pokajala, jer su me odlično štitile od sunca, a detaljnije o njima moći čete uskoro čitati. Pored zaštite trebalo je malo i bolje dobiti za što se pobrinulo Olival suho ulje o kojem sam vam već pisala (link).


Polako prelazimo i na dekorativni dio. Novo, ko zna koje po redu pakovanje Essence sjena za obrve je tu, kao i meni najdraža baza za sjene Artdeco. Od jedne djevojke sam naručila i Catrice puder, s kojim nikako ne mogu na zelenu granu, čas mi se dopada, čas ne. 
Ozbiljno sam se pozabavila i popunjavanjem pora, pa sam s toga kupila i dva proizvoda u tu svrhu, prvi je mini pakovanje dobro poznatog Benefit Porefessional, dok je drugi novitet u ovom domenu the Estee edit Pore vanishing stick od Estee Lauder koji je nastao u suradnji sa Kendall Jenner.


Ovaj mjesec ostati će mi u znaku ruževa, dobila sam čak 5 od Avona, ali i kupila ove sa slike. Jedino je Aura poklon od Neire, te Victoria's Secret sjaja za usne poklon od prijateljice kojoj sam neizmjerno zahvalna :) Hvala Majoško moja :*


I za kraj želim da se izvinem na nešto lošijem kvalitetu slika, tek kada sam počela da ih uređujem shvatila sam da mi nešto s kamerom nije bilo ko, no šta je tu je.

Do narednog čitanja drage moje, šaljem vam puse :) Vaša M.

You Might Also Like

11 komentari

  1. Divno! :)
    Jedva cekam taj novitet iz Catrice, pitam se koji li je?! :)
    Kako mirise taj set Feme? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uskoro uskoro otkrivam sve :)
      Femme jos nisam probala, cekam da potrosim koji parfem, imam ih i previse otvoreni hehe

      Izbriši
  2. Super proizvodi
    Jedva čekam još čitati

    OdgovoriIzbriši
  3. Slike su ti odlične! ♥ Toliko predivnih stvarčica, ovaj post je pravi raj za oči! :)))
    http://nayadoesmakeup.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlične stvarčice!
    Ovnak paketić sam i ja dobila i uživam u proizvodima i dalje, sve je prekrasno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja jos dosta toga nisam stigla probati ali se bas veselim.. Divne su svarcice zaista stigle

      Izbriši
  5. Predivan haul, zaista ima svega, i bice zanimljivo isprobati sve. :)

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe