VICTORIA'S SECRET BEAUTY RUSH GLOSS (PEEK-A-BOO)

kolovoza 18, 2016

Prešli smo polako i u drugu polovicu "Lipstick week" na blogu. Do sada ste mogli čitati o Avon, Golden Rose i Essence ruževim (linkovi podtova klikom na nazim), svi redom drogerijskog ranga i svi dostupni kod nas. No današnji post sam posvetila nešto drugačijem proizvodu za usnem, a riječ je o sjaju, brenda koji nije dostupan kod nas, Victoria's Secret.
Oduvijek sam imala želju probati nešto o tog slavnog brenda, i zahvaljujući mojoj dragoj prijateljici Maji, moju želju je i ispunila, te mi poklonila ovaj sjaj za usne. 


Iskrena da budem nisam neki veliki ljubitelj sjajeva za usne. Imam ih nekoliko u svojoj kolekciji i rijetko ih stavlja, tek ponekad u prilikama kada želim neki svoj matt ruž učiniti nešto sjajnijim, pa sjaj dodajem na vrh usana,  mada s druge strane šljokice i sjaj mali su dodir radosti i ljepote, zar ne? 

Sjaj za usne dolazi u čvrstom plastičnom pakovanju, u količini od 3,1 gram. Sam aplikator je zaista za svaku pohvalu, dovoljno dug, a opet ni pretjerano tanak ni debeo, baš po mjeri :) Uzima sasvim dovoljnu količinu proizvoda, tako da nemate potrebe pokušavati višak proizvoda vraćati u bočicu, što na kraju uvijek završi umeljanim vrhom i čepom.

Pigmentacija je solidna obzirom da je dobro poznato, kako sjajeve za usne i ne krasi neka velika pigmentacija (jer u tom slučaju bili bi više tečni ruževi). Tekstura je srednje gustoće, tako da se proizvod neće preljevati sa usana, osim u slučaju ako pretjerate pa nanesete previše slojeva. Sjaj je nažalost trunčicu ljepljiv, pa prilikom aplikacije nikako nemojte zaboraviti odstraniti višak proizvoda sa vaših unutrašnjih rubova usana. 




Puni naziv sjaja o koji ja posjedujem je Victoria's Secret Beauty Rush Color Shine Gloss u nijansi Peek-a-boo. Na službenoj stranici VS ovaj ruž djeluje puno više metalik i tamniji nego što je to zaista i uživo, pa nemojte da vas to zavara. Pored ovog kolekcija u  Beauty Rush možete naći još šest nijansi sjajila.
Ako bih trebala riječima opisati ovu nijansu, onda bih rekla da je ovo savršena nude nijansa, sa dosta shimmera i sitnih sjajnih čestica. Boja je vidljiva na usnama ako ga nosite samog, ali odlično će se uklapati i uz kombinaciju sa nekim ružem smeđih i nude tonova (kako ga ja najčešće i nosim). 


Istini za volju, kupovinom ovog sjaja vi ustvari kupujete više ime/brend, jer sjaj ne nudi ništa spektakulano, što već nije viđeno niti nešto što ne možete dobiti od sjajeva na našem tržištu. Cijena im je 10$, no ukoliko kupujete više komada, cijena je jeftinija (dva su recimo 15$, a četiri 20$). Bez obzira na malo veću cijenu sjaja za usne od onih na koje smo mi navikli, riječ je o zaista kvalitetnom i finom proizvodu, a nijansa koju ja imam je zaista jako nosiva. Na tržištu definitivno posto i puno skuplji, a lošiji od ovoga.


Do narednog čitanja xoxo. Pišite mi jeste li vi do sada probale nešto od ovog brenda i kako vam se dopalo? M.

You Might Also Like

6 komentari

  1. Izgleda okej, mada mislim da je cena malo preskupa za sjaj. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se, ja licno ne bih izdvojila taj novac, prije bih kupila ruz :)

      Izbriši
  2. Obožavam VS sjajeve. Probala sam ih nekoliko, i svi imaju intenzivne i lijepe mirise, ali moram se s tobom složiti da su uistinu pomalo ljepljivi na usnama :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se da imaju fin miris :) Da da ljepljivi su al srecom nista previse :)

      Izbriši
  3. Nisam imala niti jedan VS proizvod. Ja kao i ti ne volim baš sjajila zbog njihove ljepljivosti na usnama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjajevi su mi bili bas za srednjoskolske dane, sad medjutim i u srednjoj djevojcice nose puno jaci make up, no definitvno za neke pocetne dane sminkanja odlicni proizvodi. No za nas nesto starije definitivno najbolje idu u kombinaciji sa ruzem.. :)

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe