ROSEGAL/ VELVET GREEN BAG

travnja 07, 2017

Blogerska torba, bez sumnje drugo je ime za prekrasnu zelenu torbu koja je nedavno stigla na moju adresu, a pronašla je put od Rosegal stranice do mene. Zašto kažem blogerska? Jer domaće blogerice (uključujući i mene) naprosto su se već na prvi pogled zaljubile u jednostavnu, ali elegantnu zelenu torbu, sa ove stranice i bez puno dvojbe odabrale baš nju.


Mi smo joj rekla, DA!! A vi se uvjerite same u njenu ljepotu, koju smo moja divna Nikolina sa bloga Unlimited beauty i ja pokušale na što bolji način predstaviti u fotografijama koje možete vidjeti u ovom postu i na koje sam iskrena (i nimalo skromna) jako jako ponosna i zadovoljna.


Jeste li znale da je zelena boja ove godine proglašena za boju godine? Jedan je to od razloga zašto sam se odlučila baš za ovu zelenu torbu, ali i prekrasnu zelenu košulju o kojoj ćete moći čitati u nekom budućem postu na blogu. Ovaj dvojac bio je definitivno pravi pogodak.

Pored trendi boje, velvet je također trenutni hit, a ova torba je velvet :) Torba odiše, priznat ćete, ženstvenošću, jednostavnošću, elegancijom klasikom na moderni način, te jednostavno mami poglede svih zaljuljenica u eleganciju. Pored svoje ljepote, krasi je kvalitet i odlična obrada, a zlatni lanac i kopča su ništa drugo nego kao šlag na torti.


Ukoliko se i vi želite pridružiti ovoj maniji, i imati ovu torbu uvijek pri ruci, onda je možete detaljnije pogledati i naručiti OVDJE, samo požurite jer mislim da naše blogerice nisu jedine koje su poludile za ovom torbom, obzirom da je ona u bordo boji već rasprodata. 

Do narednog čitanja drage moje dame :) M.

You Might Also Like

6 komentari

  1. Ja bih naručila u bordo... ali nije ni ova loša, naprotiv predivna je i već znam uz koje bi mi kombinacije išla...imam jednu divnu haljinu sa nijansama zelene 😊 inače ovu smaragdnu boju strašno volim..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I moj prvobitni izbor je bila bordo medjutim nestala je, pa sam ipak uzela ovu i nisam se pokajala ni najmanje.. Boja je savršena bas kao sto kažeš kao smaragd.. :*
      p.s. ugledah da se i ona rasprodala, baš šteta

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe