CATRICE/ PROVO CATRICE LE

kolovoza 15, 2017

Spoj ulične mode i zavodljivog čipakonog rublja, na prvu vam se može učiniti  nemogućim, ali  i jako interesantnim, zar ne? Osim što se nešto takvo sve više počinje sretati u fashion svijetu, taj zanimljivi spoj novom limitiranom kolekcijom u beauty svijet, ovo ljeto, donio je Catrice. Provo Catrice, prokokativno-zanimljivi naziv je kolekcije koju vam danas predstavljam, a koja vas sigurna sam neće ostaviti ravnodušnim.

Cijelu kolekciju krasi zaista lijep dizajn i odlična kvaliteta pakovanja svakog proizvoda, a kolekciju čine: 5 lakova metalik izgleda rozo-ljubičastih tonova, dva rumenila, mini paletica sijena, svjetlucavi mirisni puder, volume lush dust (prah za volumen trepavica) i za kraj dva zanimljiva proizvoda cushion puderi za usne. Za svakog po nešto.


Na prvi pogled sam se zaljubila u paleticu, jer od pet nijansi koliko sadrži ova paletica svih pet je po mom ukusu. Rozi tonovi odlično idu uz sve suptilne lookove, dok će smeđa nijansa dati jačinu cijelom looku. Sjene se truse, ali ništa pretjerano. Pigmentacija im je nažalost bez podloge jako slaba, no ukoliko stavite dobar primer na oči, sjene se fino lijepe i pigmentacija dobije na intenzitetu. Ovo je jedna od onih paltica koju će voljeti početnice u šminkanju, ali i zaposlene žene, koje žele samo blago naglasiti svoje oči. Zbog blagih rozih nijansi idealna je i za vjenčanja, a znamo da ih najviše ima u ljetnom periodu.


Nisam neka strastvena ljubiteljica rumenila, te ih zaista rijetko stavljam i biram samo za odabrane prilike, te sam iz tog razloga ovo rumenilo izdvojila za vas, te ćete ga moći osvojiti u jednoj od narednih nagradnih igri. Provo Catrice kolekcija sadrži dva rumenila, jedno blijedo rozkaste boje i drugo nešto jače rozo-crvene boje.  Čipka ili odvažna ulična moda, najbolje opisuju razliku između njih. Zavisno od tena našeg lica odgovarati će vam ili jedno ili drugo.


Volume lush dust je prvi proizvod ove vrste koji sam probala i nešto slično do sada nisam sretala na policama naših drogerija, te samu ideju moram da pohvalim. Bravo Catrice.. A vi me ispravite ako griješim. Bijelo malo pakovanje u sebi krije neobični aplikator, nešto poput štapića obloženog vaticom. „Dust“ (prašina) iz samog naziva proizvoda najbolje opisuje teksturu pudera. Iskreno, u prvi tren nisam shvatila ni način ni svrhu ovog proizvoda, no nakon kratkog istraživanja shvatila sam da je riječ o proizvodu koji nanesete između dva sloja maskare na vaše trepavice, a uloga mu je da poveća volumen vaših trepavica. Nedovoljno sam ga testirala, da bih vam donijela konačne utiske, no za ovih par nanošenja mogu vam reći da ne očekujete neka veća čuda. Zavisno od vaših trepavica, doprinijeti će blažem volumenu, no neizbježno je i da imate dobru maskaru koja će u tom slučaju odraditi većinski dio posla.


Chushion trend nastavlja oživljavati, te nakon pudera, rumenila i tuševa, prelazi i na proizvode za usne. Provo Catrice kolekcija sadrži dvije nijanse cushion puderi za usne koje bojom neodoljivo podsjećaju na gore spomenuta rumenila, dakle jedno blaže rozo, te drugo nešto jače bordo-ljubičasto. Catrice se opet poigrao bojama te na taj način približio tematiku cijele kolekcije. Zanimljivo je to da se pigment ovih ruževa se nalazi unutar čepa. Uz pomoć spužvastog apilatora pigment će se lijepiti za usne, no međutim za moj ukus nedovoljno. Nažalost ni preciznost i oštre linije s ovim proizvodom nećete dobiti. Sve u svemu zanimljiv proizvod možda samo za početnice.


I za kraj ostavila sam mog favorita ove kolekcije, mirisni puder. Pakovanje koje odiše luksuzom, miris tako neodljivo lijep, odlična su uvertira u ljepotu ovog proizvoda. Iako namijenjen kao highlighter, zahvaljujući divnoj Nikolini, otkrila sam čari ovog proizvoda u ulozi pudera za setovanje šminke ispod očiju ili svima nam dobro poznatu baking tehniku. Zahvaljujući blagoj rozikastoj boji, odlično posvijetli dijelove na koje ga stavite. Zahvaljujući sitnim, ne prejakim česticama, licu će dati prirodni sjaj i lijepo fiksirati vašu šminku.


Jedna zaista lijepo odrađena limitirana kolekcija iz Catrice, sa zanimljivom inspiracijom, odličnim pakovanjima, ali i inovativnim proizvodima koju već sada možete pronaći na policama.

Do narednog čitanja, šaljem vam poljupce M.

You Might Also Like

1 komentari

  1. Woow, radujem se, nadam se da je dostupna već na policama!
    Hvala ti Lily :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe