CAMELEO/ SILVER HAIR KOLEKCIJA

siječnja 17, 2018

Delia kozmetika se već duže vremena nalazi na policama CM marketa. Riječ je o Poljskom brendu zaista povoljnih cijena, a o dijelu njihovog asortimana mogli ste čitati i na mom blogu (post o serumu za brzi rast trepavica, puderi za lice..) . Zašto sada spominjem ovaj brend? Pa čujte i počujte 😁 sa dekorativnog dijela, Delia se proširila i na preparativu, te se iz te priče razvio novi brend u sklopu sada već možemo reći Delia organizacije, Cameleo. Cameleo je brend u čijem asortimanu ćete pronaći preparate za njegu različitih tipova kose. Jedno je sigurno proizvoda sa odličnim cijenama ne manjka, a ja sam od uvoznika dobila priliku da probam proizvode iz linije za plavu kosu.


Odmah ću da naglasim da nemam plavu kosu i nikada je nisam imala, niti ću. Ne zato što ne volim plavu kosu, nego jednostavno mom tenu ta boja nikako ne pristaje, čak šta više toliko mi se dopada moja prirodna boja kose da se nikad u životu nisam farbala. Da, da jedna sam od tih sretnica 😊 No bez obzira na to odlučila sam da u suradnji sa svojim plavokosim prijateljicama isprobam ove proizvode i vam ih bar djelimično predstavim.

Kolekcija je dakle namijenjena djevojkama/ženam svijetle kose, bilo da je riječ o prirodnoj ili farbanoj kosi, koje muku muče sa dobro poznatim „yellow effect“. Da biste izbjegle nejednakost i neželjeni žuti ton na kosi mnogi proizvođači su u potrazi za rješenje, pa tako i Cameleo. Karakteristika za proizvode ovog učinka jeste ljubičasta boja svakog proizvoda, nije izostala ni ovoga puta. No bez brige, iako će na prvu izgledati kao pravi mali nered u kupaonici, boja se lako ispire ne ostavlja tragove, čak ni na peškirima, no na samom pakovanju istaknuto je upozorenje da pričuvate, ukoliko imate, svoje umjetne nokte, jer bi se boja na njima mogla zadržati (umjetne nokte nemam tako da oprez ipak neka bude). Kolekcija se sastoji od šampona, regeneratora i maskice za kosu, pa krenimo redom.


Šampon za kosu (u svakoj liniji) dolazi u pakovanju sa pumpicom za doziranje. Meni lično najdraži oblik pakovanja i u to ime živio Cameleo. Dvije do tri pumpice biti će vam dovoljne da operete srednje do dugu kosu. Ovaj šampon nikako nije namijenjen za čišćenje kose i definiitvno ćete ga morati koristiti u kombinaciji sa drugim šamponom naročito ako imate masnu kosu poput moje. Cijena šampona je 5,00 KM, mada sam ga često viđala i po akcijskim cijenama od nekih 3,50 do 4 KM.


Regenerator i makica slične su boje (blijedo ljubičaste) i teksture, te je zaista minimalna razlika između ova dva proizvoda. Regenerator dolazi u klasičnom tuba pakovanju, a maskica u plastičnoj kutiji sa duplim poklopcem koji vjerovatno služi kao dodatna zaštita zbog boje samog proizvoda. Regenerator lijepo omekša kosu, prijatnog je mirisa i solidno obavlja posao bar u dijelu njege kose. Isto vrijedi i za masku. Radi boljeg efekta masku je potrebno držati 3 do 5 minuta na kosi i nakon toga isprati. Cijena regeneratora je oko 4,50 KM, dok ćete za masku izdvojiti malo više od 6,50 KM. No ne zaboravite da i ove proizvode možete često naći po akcijskim cijenama u CM marketima.


Cjenovno proizvodi su i više nego povoljni, pa ukoliko vam se i ne dopadnu neće to biti prevelik izdvojen novac. Što se tiče same „anti-yellow efect“ učinkovitosti o njoj je teško pisati obzirom da nemam plavu kosu, no sudeći prema komentarima prijateljica proizvodi obzirom na svoju cijenu solidno obavljaju posao. Ipak neka velika čuda ne očekujte, redovna njega i farbanje neizbježni su. U pogledu njege kose i omekšavanja ja nemam zamjerku, no svakako bih voljela probati i onu kolekciju koja je namijenjena mom tipu ili boji kose kako bih mogla nešto više i konkretnije reči. 

*post sadrži PR proizvode.

Šaljem vam puno poljubaca. Vaša M.   


You Might Also Like

1 komentari

  1. A koji šampon koristiš za masnu kosu? Daj neko čudo. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe