NEW BLOG (upoznajte naše ciljeve i želje)

ožujka 06, 2014


Poslije dugog razmišljanja odluka je pala, otvoren je novi blog za sve ljubitelje/ice kozmetike. Nadamo se da ćemo ispuniti vaša očekivanja i naravno da ćemo uz vas i mi rasti. 
Rizikujemo odmah na početku da kažemo da se za sada nećemo predstaviti imenom i prezimenom, što ne znači da nakon izvjesnog vremena to i nećemo učiniti. Naime naš primarni cilj je da vaše povjerenje i simpatije steknemo prvenstveno zahvaljujući našem trudu i nadamo se dobrim postovima. Ipak ne možemo ne reći ništa o sebi.. 
Primijetili ste da pišemo u množini, dakle riječ je o grupi mladih djevojka, studentica, sa ograničenim budžetom, ali ipak velikom ljubavlju za kozmetikom. Ne posjedujemo velike količine kozmetike, i držimo se pravila da nepotrebno gomilanje iste za nas nije potrebno, naravno uz dužno poštovanje svima koji ipak imaju nešto veće količine.. Neke od nas su naklonjene više dekorativnoj, a neke pak preparativnoj kozmetici, te se nadamo da ćemo time postići jedan cjelovit krug recenzija o kozmetici. Tipovi kože su nam također različiti, o čemu ćete kroz naše postove biti bliže upoznati. :)

Da ne duljimo više, čekuje vas puno recenzija, preporuka, komentara i kao što sam naš blog nosi naziv, suđenja o kozmetici, truditi ćemo se da budemo što pravednije, oštre u kritikama i pohvalama. Za prvi post toliko, pratite nas i uživajte..


P.S. Uskoro nas možete pratiti preko različitih društveni mreža :)<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11900987/?claim=na464x3ygc7">Follow my blog with Bloglovin</a>

You Might Also Like

4 komentari

 1. Odgovori
  1. Ne znam kako nam se omaklo da ti ne odgovorimo, izvinjavamo se zbog toga. Hvala ti punooo :)

   Izbriši
 2. Tako je, dobro nam dosle! Sve najbolje zelim i mnogo inspiracije za lijepe postove <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala puno na divnim željama. Nadamo se da ćemo biti uspješne koliko i ti sa svojim blogom :) <3

   Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe