SHEIN/ BIJELI KOMBINEZON

rujna 15, 2016

Nekada u isto vrijeme kada sam dobila predivne ombre farmerke (post) sa SheIn stranice stigao mi je i proizvod o kojem vam danas pišem.


Bijel, čipkan, interesantan, simpatičan, samo su neke od riječi koje opisuju bijeli kombinezon, koji sam izabrala iz velike ponude sa SheIn stranice (web shop), dok je još sunce uveliko sijalo i grijalo nas. Nažalost stigao mi je kasno, jesen je već pokazala svoje zube, pa nije bilo prilike da ga probam, sve do prošlog vikenda kada sam skoknula malo do mora. U torbu sam spakovala minimalno stvarčica i ovaj kombinezon u želji da ga što više nosim i zaista jesam.


Riječ je dakle o kraćem čipkanom kombinezonu ispod kojeg se nalazi postava. Moram odmah da upozorim da je kombinezon providan, što ćete moći vidjeti i na slikama, obzirom da je moj kostim crne boje, vidljivost je još veća. Osim toga, na ovaj kombinezon nemam neke druge zamjerke. Čipka je zaista kvalitetna, i prelijepa, svi šavovi su odlično urađeni i sam kombienzon djeluje dosta skupo i kvalitetno.

Već sam se polako naviknula na neuobičajne veličine sa kineskih sajtova, i baš sam se obradovala kada sam vidjela da mi ovaj kombinezon savršeno odgovara. Ja sam svoj naručila u veličini S,  iako uobičajno nosim XS.
Izvorne slike, kao i veličine možete pogledati OVDJE.

Nažalost trenutno je kombinezon rasprodan, no svakako obratite pažnju na slične kombinezone, jer vjerujem da su odstupanja u kvalitetu minimalna. Također samo danas vrijedi besplatan shipping, pa iskoristite priliku i počastite sebe nekom sitnicom sa ovog sajta- OVDJE

https://goo.gl/MbqpH6


Do narednog čitanja drage moje, šaljem vam puse. M.

You Might Also Like

6 komentari

  1. Mnogo je lep i super ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš je kjut, ali mi je žao što je providan...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je je bas zao, jer bi sigurno nosila ga i ovako, nije ni prekratak ni vulgaran.. Ali sta je tu je :)

      Izbriši
  3. Stvarno ti prekrasno stoji, divno izgleda.
    Jako mi se sviđa. ♥

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe