ZAFUL/ CRNI KOMBINEZON

rujna 24, 2016

Jučer sam vam pisala o prekrasnom i predivnom Zaful kostimu, crno bijelog printa, koji čini mi se po uzvratnim reakcijama i broju pregleda, i vama se jako sviđa.Za oni koji su propustili taj post, mogu ga pogledati OVDJE.

Suradnju sa Zaful stranicom (OVDJE) nastavljamo i današnjom pričom o jednom crnom kombinezonu koji sam naručila u isto vrijeme kada i kostim, pa su mi stigli zajedno. Na što sam već pisala u prošlom postu, na naruđbu sam čekala 10-15 dana. Obzirom da je riječ o proizvodima koji stižu iz Kine, period čekanja mi je sasvim ok.


Primijetit ćete na slikama, da sam kombinezon slikala na kauču, a ne na sebi. Razlog toga nije taj što mi je kombinezon mali ili velik, naručila sam ga u veličini S koju i inače nosim, nego taj što mi je predug i ima otvorena leđa koja nikako nisu moj fazon, no nažalost na slikama sa njihovog sajta to nisam mogla vidjeti.
Kombinezon na sajtu možete pogledati klikom OVDJE.

Što se tiče samog materijala, iskrena da budem nije neke naročite kvalitete, poliester je u pitanju i dosta je tanak. Meni to ne smeta, naročito u toplijim ljetnim danima, no za hladnijeg perioda koji nam slijedi sigurno nije. Materijal je također takav da vam baš ocrtava tijelo, No bez obzira na to šavovi su fino urađeni. Nogavice su kod veličine S zaista uske, pa ukoliko imate nešto jače listove onda ovaj kombinezon preskočite, jer vam neće moći.


Još uvijek se sam neodlučna da li volim ovaj kombinezon ili ne. Sviđa mi se što je crn, i nosiv u svakoj prilici, no s druge strane ovaj materijal nije nešto što ja volim. Narednog ljeto saznati ću je li ovo bila dobra naruđba ili ne, obzirom da je jesen u svakom smislu stigla, i neću imati prilike da ga probam.

Zaful stranica ima zaista kvalitetnih i lijepih komada. Sam sajt je također lijepo urađen i jednostavan za korištenje, tako da skoknite na njega i pogledajte nove komade koji su stigli za hladnije dane. Moj savjet je da prije naruđbe dobro obratite pažnju na materijal i veličinu, jer ono što napišu u opisu zaista je tako, samo mnogi od nas nemaju naviku gledati te informacije.

ZAFUL SAJT------> https://goo.gl/nkAOSH
KOMBINEZON ----> https://goo.gl/405Srn

Do narednog čitanja drage moje, šaljem vam puse. M.

You Might Also Like

4 komentari

  1. Jako lepo. Bas bih volela da vidim kako stoji :)

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da će ti biti odličan

    OdgovoriIzbriši
  3. Jooj kako ja volim kombinezone hehe 😁 premrsava sam , a u njima ne izgledam mršavo . A ovak je extra hehe 💟

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ti se sividja.. i ja volim kombinezone, jednostavni su i uz dobre komade nakita lako ih je ukombinovati

      Izbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe