ZAFUL- DAŠAK LJETA

rujna 23, 2016

Ne znam koliko vas se sjeća, prije nešto više od mjesec dana kontaktirali su me divni ljudi sa stranice Zaful (OVDJE) te ponudili suradnju. Obzirom da sam zaplovila i u ove vode na blogu, rado sam prihvatila suradnju i napravila svoju prvu wish listu (post). Tom prilikom za sebe sam odabrala dva proizvoda koje sam naprosto željela i morala imati u ormaru. O jednom vam pišem danas, a u narednom postu o drugom :)

Naruđba je stigla relativno brzo, ukoliko dobro pamtim 10-15 dana. Zbog obaveza koje su sada iza mene, nažalost nisam mogla ranije vam predstaviti proizvode, no smatram da za ovakve stvari nikad nije kasno :)
Ljeto jeste i zvanično iza nas, no bez brige već naredne godine doći će novo, a tada će vam trebati opet kupaći kostimi, pa ne bi bilo loše da obratite već sada pažnju na jedan sa ove stranice. Crno-bijela kombinacija mi se uvijek dopadala kada su u pitanju kostimi, pa ne čudi što ovoj sa prekrasnim printom nisam odoljela.


Kostim koji možete vidjeti na slikama je definitivno jedan od najkvalitetnijih kostima koje sam ikad u životu vidjela. Moram priznati da sam ostala i više nego iznenađena. Svoj sam uzela u veličini S, i nisam pogriješila bar što se tiče gornjeg dijela. Košarice su odlične, sa zaista malom spužvicom u dnu, tek toliko da podigne grudi. Ono što mi se ponajviše sviđa jeste to bretele idu na vrat, a ne ramena, pa kada se sunčam ja ih skinem, (kostim je dovoljno čvrst da i sam izdrži) i tako izbjegnem one ružne crte na ramenima :)


I šavovi su zaista lijepo urađeni na oba dijela, a ono što me je možda i ponajviše dojmilo jeste to da gaćice imaju tanku postavu, što se rijetko sreće i kod jako skupih kostima. Bravo Zaful.. Gaćice su duboke i tu ide jedina zamjerka. Naime meni su u gornjem predjelu široke, pa ću ih morati odnijeti kod šnajderice/krojačice da mi ih malo skrati, no uzmite u obzir da sam i ja jako niska, pa su mi malo i preduboke. Nakon skraćivanje nadam se da ću i dalje imati taj fazon dubokih gaćica, ali ga će mi ići uz tijelo.

Cijena kostima je 17,49 $. Nešto više detalja o ovom kostimu možete pogledati OVDJE.


Ja vam zaista ne mogu riječima opisati moje oduševljenje ovim kostimom, i on je definitivno jedan od najboljih komada koje sam naručila on line. Dokaz da Kinezi zaista znaju napraviti perfektnu stvar :) Na Zaful stranici možete pronaći i dosta drugih stvarčica za nadolazeću nam jesen ----> KLIK KLIK

Ljub, ljub, ljubac M.

You Might Also Like

8 komentari

  1. Divan je. :) Ja sam se baš iznenadila kad sam vidjela ponudu kupaćih kostima, bukvalno sam ostala bez riječi. Jedan sam već naručila i jedva čekam da mi dođe. Nadam se da ću i ja biti prezadovoljna kao i ti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam bila bas iznenadjena ponudom.. Moram priznati da nisam ocekivala ovakvu kvalitetu ni približno.. Ljetos sam prešla bukvalno Srajevo uzduz i poprijeko i nigdje nisam nasla korstim ovakvog kvaliteta :) Javni kakav je kod tebe kada stigne..

      Izbriši
  2. Baš mi se sviđaaaa :D Ja se sve nešto bojala uzeti kostim kontam ne valja to ništa, al sad ću baš uzeti koji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam uzela samo zato jer je besplatno, kontam ako ne bude valjao Bože moj, a sad idem kao mahnita i svima preporucujem da kupe haahah.. I ja cu definitivno pocetkom narednog ljeta uzeti jos koji, vrijedi ih imati :)

      Izbriši
  3. Prelep. Meni se dopala većina kupaćih kostima na njihovom sajtu, definitivno imaju najveću i najbolju ponudu. :)
    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasan je!
    Sviđa mi se što je donji dio malo dublji, takav baš tražim, predobro izgleda!

    OdgovoriIzbriši
  5. Sličan sam s e-baya naručila za ovo ljeto i nisam se pokajala, ma da mi je tvoj ljepšiiii. Tuđe - slađe, je li? :D

    S h a k e T h a t B e a u t y b l o g♥

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe