AVON BE FUN (edt)

svibnja 25, 2016

U Avonu je proljeće došlo još prije nekoliko kataloga unazad. Jedan od vjesnika proljeća bio je i proizvod o kojem vam danas pričam.. Probuditi zaigrano i sretno dijete u sebi, od sada možete i uz nove Avon toaletne vode.


Budi zabavna poručuju nam iz Avona uz Be Fun. Be Fun (50 ml) toaletna je voda, koja dolazi u preslatkom pakovanju. Kartonska ambalaža i samo pakovanje u znaku je šarenih tačkica, koje simboliziraju slobodu, zabavu, radost, sreću...  Moram priznati, pogledam na ovu bočicu uvijek mi izmami smiješak.  Tako jednostavno, a tamo efektivno, priznat ćete :)

No zabavni dio ne završava se samo na tačkicama. Unutar samog pakovanja, na dijelu pumpice, nalaze se 3D slova "AVON". Zabavan i neobičan dodatak, upotpunjuje "zabavnu priču" ove toaletne vode.



A ova zabavna priča se nastavlja i u samom mirisu. Be Fun, miris je voćno-cvjetne kategorije, kojeg krase note kruške, frezije, ambera, cvjetne note, voćne note i zelene note. Kada ih pomiješate sve zajedno, dobivate pravu malu zabavu mirisa. Sama zaigrana bočica navela me je na pomisao kako će ovo biti jedan od onih naročito slatkasti mirisa, namjenjenih samo za tinejđerke, no iskreno prevarila sam se. U prvi mah, zaista i jeste takav, pravi tinejđerski miris, koji kako vrijeme polako prolazi, pretvara se u miris jake neovisne žene. Iako naginje ka voćnom mirisu, jačina cvjetnih nota je dovoljno jaka, da ga slobodno mogu svrstati među parfeme jačeg intenziteta.. Zato neka i vas ne zavara, vjerujte mi ovo nevino zaigrano šareno pakovanje, krije pravu eksploziju mirisa. I trajnost mu je solidna, 5-6 sati osjetit ćete ga na koži.


U trenutnom katalogu ga ne možete naći, no sigurna sam da će se ova šarena bočica opet vratiti u prodaju, a kada se to desi, definitivno vam javim, kako bi ste i vi probudili zabavnu stranu svoje ličnosti :)




Uživajte u ostatku dana dame moje. Ljub, ljub od Vaše M.

You Might Also Like

10 komentari

  1. Ranije nisam narucivala parfeme iz kataloske prodaje jer ipak volim pomirisati ono sto kupujem :D Ali upravo zahvaljujuci silnim recenzijama koje su blogerice pisale, dala sam sansu Avonovim parfemima...i nisam se pokajala...Dreams je bio prvi koji sam kupila, a zatim sam dobila i Percieve...i fakat ih volim...Divni su...Zato nije iskljuceno da nabavim i ovaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i ja oba i zadovoljna sam. Probaj i Cherish vjeruj mi neces se pokajati, on je moj no1 Avon parfem :)

      Izbriši
  2. Percieve, Far away gold, Little Black dress su mi najdrazi. Ovaj sam mirisala kod prijateljice, super je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se da su svi nabrojani jako lijepi parfemi :) :*

      Izbriši
  3. preslatko pakiranje! <3 već samo zbog njega bih ga naručila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. heheeh svi padamo na pakovanje, sreca je sto ovaj pored lijepog pakovanja i lijepo mirise :)

      Izbriši
  4. Ovaj parfem nisam probala, ali ne sumnajm da bi mi se dopao jer volim voćkaste mirise u ovo doba godine. Ranije sam redovno kupovala parfeme iz Avona i svi su odlični. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da i ti dijelis pozitivno iskustvo sa Avon parfemima :) :*

      Izbriši
  5. Post je prelijep,slike odlicne .
    Pogledaj moj blog https://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe