AVON/ BUBBLE BATH 2016

siječnja 24, 2017

Danas donosim jedan zaista kratki post, ali sa slatkim proizvodima :) Riječ je o poznatom prazničnom izdanju Bubble bath kupki iz Avona.
Kao i svake godine, Avon u prazničnim katalozima izbaci po dvije simpatične pjenušave kupke. Zašto kažem simpatične, zato što dolaze u neodoljivom slatkom okruglom pakovanju, te podsjećaju na kugle za novogodišnje/božićno drvce, a uz to i mirisi su posve neobični i drugačiji.


Praznične kupke svake godine pored lijepog oblika prati i neobičan izbor mirisa. Iako sam prošlogodišnje kupkice također probala i pisala o njima, sada se zaista ne mogu sjetiti kakvog mirisa su bile, no ove godine izbor je pao na dva slatkasta mirisa.
U zelenoj loptici krije se prava slatka eksplozija vanilije, stoga i ne čudi naziv Sweet Vanilla. Miris podsjeća neodoljivo na djetinjstvo i šećernu vunu, pa ukoliko ne preferirate slatke mirise onda ova kupkica nije za vas, jer je zaista pravi šećerni miris. No zato će zaljubljenice izrazito jakih slatkastih mirisa sa ovom kupkom doći na svoje, i ne samo to, i po nekoliko sati nakon kupanja, kupatilo će vam mirisati po slatkoj vaniliji i šećeroj vuni.


Nešto umjereniji i meni osobno puno draži je miris jako neobične kombinacije čokolade i kupine. Iako ne poznajem nekoga ko ne voli čokoladu i njen miris, ja sam jedna od onih koja ne podnosi miris naranče pomiješane sa čokoladom. Iz tog razloga bila sam skeptična i prema ovom mirisu, no oduševljenje mirisom je iz sekunde u sekundu raslo. I dalje se zadržava slatkasti miris, no ovaj bi mogle voljeti i djevojke koje više preferiraju druge mirise (i sama sam jedna od tih). Berries in Chocolate prava je mala voćns bombonjera u kupaonici.

Kupkice lijepo zapjene vašu kadu, i stvore sasvim dovoljno pjene za opuštanje i igru dok ležite. Svakako ih možete koristiti i kao gelove za tuširanje, samo oprezno s količinom, kako ne biste završile prekrivene hrpom pjene  😂😂😂 Miris na tijelu im nije nešto naročito trajan, ali ja općenito od tih proizvoda koje nanosim u kadi ni ne očekujem neku trajnost mirisa. 
Koliko se sjećam cijena kupki je bila oko 5 KM, no u  trenutnom katalogu ih ne možete naći i nisam sigurna da li će se više vračati. Ukoliko vam se sviđaju, svakako obratite pažnju na rubriku u katalogu sa 70% popusta, tu se često znaju naći ovakvi proizvodi (sezonski). Držim fige da će se bar još jednom vratiti u katalog za sve vas koji želite probati ove neodoljivo slatke loptice.


xoxo, M.

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na posjeti!!

Subscribe