NEW IN #13

svibnja 02, 2016


Došlo vrijeme i za novi new in post :) Već duže vremena trudim se da ne kupujem puno kozmetičkih stvari, već novac ostavljam sa strane za neko možda putovanje i tome slično. No opet s vremenom nakupi se tu stvarčica, što onih koje iz nužde moram kupiti, što one koje dobijem na poklon bilo od meni bliskih osoba, bilo kao PR proizvode, do onih kojim ja jednostavno ne mogu odoljeti pa ih kupim :) No vas to svakako puno i ne interesuje, pa se bacam na predstavljanje mojih noviteta.


**** AVON ****

Tek kada sam počela da skupljam slike za ovaj post, shvatila sam da sam u zadnja dva mjeseca od divnih ljudi iz Avon tima dobila čak 5 paketa. Ponekad se pitam je li dovoljno reći hvala ovim ljudima. Kada bih morala da biram samo jedan od ovih paketa teško da bih se mogla odlučiti. Prvi u nizu bio je paket sa Avon naturals sultry kolekcijom za njegu tijela (losion, gel i sprej za tijelo) o kojem sam već pisala (link), i predivnoj quad sjeni u nijansi Au Natruale.


Nedavno sam u jednom postu pored spomenute paletice sjena, predstavila i Luxe maskaru, te klasični aplikator za nanošenje sjena, koje sam dobila u drugom paketu (link za post). Maskara me svakim danom sve više oduševljava i moram priznati da mi je među top 5 do sada probanih maskara.
Proljeće 2016, što se mojih mirisa tiče, obilježio je Dreams Avon. Uz dezodorans i losion, ovaj parfem definitivno miriše predivno, i svaki put opije moje čulo (link za post)..

Nakon dva mjeseca korištenja proizvoda iz linije Planet Spa Treasures od the Desert, mogu slobodno reći da su ovo dva proizvoda koja su sada u mojoj stalnoj postavi za njegu lica. Pored predivnog mirisa, pružaju nevjerovatnu njegu i moje lice ostavljaju nahranjenim, čistim i nekako svježeg izgleda. Detaljnije o ovim proizvodiam također u postu- link


Ako se dobro sjećam za 8 mart stigao mi je naredni paketić. Be Fun parfem sam tek prije par dana počela koristiti, pa čim mi se dojmovi slegnu pišem vam o njemu. Avon solutions anticelulitni gel u kombinaciji sa rukaviciama za eksfolijaciju, koristim skoro pa svakodnevno, a naročito mi godi u ovim hladnim danima, zbog svog svojstva zagrijavanja, kroz par dana idu i moji dojmovi o ovoj "vatrenoj" tubi.

U mom zadnjem postu o Avon proizvodima, svoje mjesto je našao i Magix sprej, pa detalje o njemu možete pronaći tamo- link.


Avonova natura effects priča se nastavlja, sa još mnogo novih proizvoda od kojih sam ja dobila dva: dvofazni odstranjivač šminke koji mi se jako dopada, te BB krema koja čeka nešto toplije dane pa da krenem sa testiranjem :)


U subotu, kada su tekle uveliko pripreme za prvi maj stigao mi je još jedan paketić, baš neočekivano, a takvim se i najviše obradujem :) Postala sam vlasnica 9 novih nijansi gel shine lakova, kistića za nail art, jedne predivne narukvice, i spreja za brzo sušenje noktiju, koji sam još prošlo ljeto kupila, od tada često koristila i o kojem sam vam i pisala, zaista odličan proizvod, koji radi svoj posao (link za detaljniju recenziju).



**** FARMASI ****

Na moju adresu, krajem marta stigli su i noviteti iz Farmasija, i ujedno drugi po redu paket ovog brenda koji sam dobila.. :) Detaljniji prikaz proizvoda i samog paketa možete pogledati na postu o otvaranju paketa- link. Od tada napisala sam recenziju za stickove za konturisanje lica, te hydravite puderu (link).. Uskoro vas očekuju i recenzije ostalih proizvoda :)


**** NJEGA LICA, TIJELA I NOKTIJU ****

Da pišem favorite svakog mjeseca, jojobino ulje bi se definitivno našlo u favoritima za mjesec april. Odlična stvar, za jako malo novca. Kad smo već kod favorita, recite mi u komentarima, da li bi voljele da uvedem i tu rubriku na blogu?
Malu preslatku kutiju sa kupkom i jednom bombicom za kupanje u obliku cupcake, dobila sam na poklon za osim mart. Tooliko slatko izgleda da mi je naprosto žao otvoriti :)


U poklonima za osim mart našlo se još par Avon proizvoda, te Nivea dezodorans. o Perceive proizvodima sam također pisala, pa ukoliko vas zanimaju moji dojmovi ili nešto detaljnije o samom mirisu evo i link- klik.


Make up vlažne maramice ne koristim za skidanje šminke, no vlažne maramice jednostavno moram imati, odlično posluže u razne svrhe, pa ih s toga i puno koristim. U Izbor trgovine, možete pronaći zaista solidne maramice za samo 1 KM, poput ovih sa slike. Kada sam već kod Izbora trgovine, tu možete pronaći i po meni odlični odstranjivač za nokte s mirisima, tako da se vaši ukućani više neće žaliti na oštri miris acetona. Ja sam do sada probala ova dva, i moram priznati da mi jagoda puuno više odgovara. Cijena i ovog acetona je svega 1 KM.
Standardni član "new in" i "emptiers" posta jesu i čupko trakice :) No ni jedno čupanje ne može proči bez fantastičnog Afrotida gel poslije depilacije. Jedno bočicu sam potrošila, i nova je odmah kupljena.



**** DEKORATIVA ****

Iako sam ja neko ko definitivno uvijek više naginje ka preparativi, nego li dekorativi, moram priznati da mi se zadnjih mjesec dana po glavi više motaju dekorativni proizvodi, a moja WL se proširuje većim dijelom sa ovom vrstom proizvoda.

Novu Meybelline maskaru testiram od kada mi je stigla, i mislim da ću uskoro i pisati recenziju o njoj, te vam reći vrijedi li ili ne odvojiti novac za nju, do tada vas još malo držim na tankom ledu, hehe.


Od novih dekorativnih proizvoda tu se našla i jedna Avon maskara, koju sam dobila na osmi mart na poklon, zatim moj najviše voljeni Max Factor face finity puder, te čak četiri Manhattan proizvoda: dva ruža, olovka i tuš. Razlog kupovine Manhattan proizvoda je mislim svima poznat, a ukoliko slučajno ne znate, ovaj brend se povukao sa tržišta, tako da sam ove proizvode ugrabila na sniženju.
Kopiju RT četke, kupila sam na blog sale-u moje, ali i vaše drage Arkone make up and more. Ne znam kakva je orginal, ali ova kopija je definitivno odlična, pa ozbiljno razmišljam da s e-bay naručim i ostatak ovih četkica.


*** OSTALO ****

Ukoliko pratite Neiru Delirium onda ste sigurno čule i za Lejlu Mehidić Smajić djevojku koja svakog petka na svom fb profilu (link) izbaci katalog sa proizvodima iz Primarka, H&M i sličnih prodavnica, koje nisu dostupne kod nas, po zaista odličnim cijenama. Tako sam jednog petka i ja ugledala ove predivne patikice, i kroz 7-10 dana bile su na mojoj adresi :) Bila je to ljubav preko slike. Ukoliko želite da vidite šta to Lejla ima u ponudi, zapratite je, jer ima zaist prelijepih stvarčica, za svakoga po nešto :)


Nisam mogla odoljeti ni ovoj predivnoj ogrlici u obliku strijele iz Bershke, zar nije krasna? Ono što mi se javiše sviđa kod nje, to je dužina, koja je ziasta fino podesiva, tako da i nama malim bićima, može doći fino na vrat. :)


I za kraj sam ostavila ovu torbu, koja je baš po mom ukusu. Dođe i dugi kaiš tako da se može nositi i na ramenu, mada je meni ovako u ruci nekako draža. Srednje je veličine, ali opet uaista može dosta stvari da stane u nju :)


Eto drage moje dame, to bi bilo sve za ovaj put.. Ne zaboravite na nagradnu igru na fb stranici bloga koja traje do 5.5... Ljubim vas puno, M.

You Might Also Like

7 komentari

  1. Super noviteti :)

    Poseti i zaprati moj blog bmmybeautyworld.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicni noviteti, puno Avonovih stvari je tu, kao i kod mene :) Ogrlica je odlicna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da da Avon nas je razmazio zadnja dva mjeseca :) I meni se ogrlica jaaako dopada, hvala ti :*

      Izbriši
  3. aa koliko stvarcica.. Napisi recenziju avon magix spreja kad ga isprobas, bas me zanima :)
    Narucila sam cijeli ovaj set kistova kakvog imas i jedva cekam da mi stignu, drago mi je procitati da su dobri :)
    I svida mi se ogrlica u obliku strijele.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nabralo mi se bas .. :) vec sam napisala par rijeci o spreju- http://makeupjudge.blogspot.ba/2016/04/avon-little-black-boxes.html..
      Kisovi su za jednu kopiju meni i vise nego odlicni.. i ja cu naruciti ostatak :) hvala ti puuno :)

      Izbriši
  4. Bilo bi lijepo da uvedes i favorite mjeseca.
    Sve je lijepo a patike,ogrlica i torba posebno.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na posjeti!!

Subscribe